Navigation

NETVÆRK

Netværk – vi fører et komplet sortiment af produkter til netværk.

Vi har et meget stort udvalg af produkter til forskellige netværk afhængig af behov og krav.
Netværksdåse, data udtag, / optisk fiberkabel / patchkabel m.m. er opdelt i forskellige kategorier såsom Cat6, Cat6A og Cat7. Jo højere tallet er - jo hurtigere et netværk får du.

Fremtidssikring af netværk

For at fremtidssikre kontor og hjemme installation anbefaler vi netværksdåse, krydsfelt / patchpanel med kategori CAT6a.
Som fastmonteret kabel i vægge, gulve m.m. anbefaler vi , da den samlede prisforskel er minimal i forhold til CAT5e og CAT6a - desuden får du et fremtidssikret kabel installeret. Bemærk at vores kabel er et CAT7a kabel og ikke ”CAT7 ” det er derfor godkendt til 1000MHz/10 Gbit båndbredde.
Netværksdåser / dataudtag og netværksstik til CAT7a kablet anvendes typisk CAT6a komponenter som er testet og godkendt op til 500Mhz og mange af vores CAT6a netværkskomponenter er godkendt til 800Mhz i link.
Der er endnu ikke udviklet netværksdåse og stik til CAT7a, så derfor har vi ikke dette i vores sortiment endnu.
Til krævende netværks installationer i industrien, maritim offshore, militær og udendørs tilslutninger til f.eks. koncerter, sports foranstaltninger, friluftsarrangementer m.m. har vi et stort udvalg af produkter som er mere robuste og har en større beskyttelses grad - helt op til IP67.
Optisk fiberkabel anvendes i stigende grad til krævende forbindelser. Vi fører derfor et komplet program af disse. De optiske fiberkabler findes med forskellige tilslutningsformer ”konnektorer”.
Krydsfelt / patchpanel m.m. har selvfølgelig disse forskellige tilslutnings konnektorer.